KOUPÁNÍ

  
Kdo to nezažil, neví jaké je to koupat psa, který miluje vodu v panelákové koupelně o rozloze 2x2 metry a miniaturní vaně.
Tentokrát nepomůže neoprén, ale buď být v plavkách nebo být nahá. Doporučuji být nahá!
1. Fáze
Odstraňte vše co by mohlo plavat, veškeré šampony z vany, čistící přípravky, houbičky a kačenky.

2. Fáze
Pokud možno, protiskluzová obuv, nejlépe boty do vody jako k moři, aby jste neuklouzli a nedostali smyk.
3 . fáze
Připravte si minimálně dvě velké osušky, zajistěte chodbu,  aby vám nepostříkal a nerozmáčel boty, které tam máte, stěny, vem to čert!! Protože jak je známo, pes když se otřepe máte zamalováno.  Pokud máte otevřeno do další místnosti, což je u nás obýváko-ložnice, je nejlepší pokrýt postel igelitem.  Nedej bože mít kvalitní chlupatý koberec, pes ho použije jako utěrku.
4. Fáze
Fénovaní!!
Tento zvuk jak je známo psi nenávidí, takže doporučuji pustit nahlas rádio a nebo si dobře zpívat. Pak to možná prožijete bez nějakých následků.
5 . fáze
Když po úporném snažením se psa vyfénovat, začíná údržba očí, uší a tlamy. Růžová ouška vytřeme do sucha, oči přejedeme borovou vodou a v tlamičce zkontrolujeme chrup.  U štěňat zatím nepotřebujeme žádný zubní kartáček ani dentální tyčinky, jejich mléčné zoubky teprve vypadají.  A pokud máte ještě náladu a síly, zkuste kartáč!  Ale to už budete úplně v koncích svých sil. Ale to přejetí kartáčem stojí za to!
6. Fáze
Pak už  takhle navoňané, vysušené štěně můžete vzít rovnou do postele.
To by tak o koupání bylo vše!

Komentáře